evenementen

 

STARTFEEST FC DADIZELE SPORT

ZATERDAG 8 JULI 2023

 

Op zaterdagavond  8 juli organiseren wij ons startfeest in GC Den Ommeganck.

Iedereen is er van harte welkom vanaf 19:00.

Na het eetgedeelte is het tijd om de beentjes te strekken op de dansvloer met DJ Gi van Aalst. Als "top of the bill" komt DJ Sven Ornelis langs met zijn onnavolgbare mix van klassiekers, meezingers en andere 'foute muziek'.

Tijdens ons startfeest worden ook onze eerste ploeg en beloftenkern met veel Daiselse jeugd voorgesteld.

Ieder aanwezig lid op het startfeest zal ook een geschenk ontvangen vanwege de nieuwe club!

Kaarten voor volwassenen kosten € 22,00 per persoon en kinderen betalen € 14,00.

 

Kaarten te verkrijgen bij:

- Tea-room/café Ons Huis, Plaats 5  te Dadizele

- Boekhoudkantoor Allossery-Fiscomptex, Ledegemstraat 14 te Dadizele (op werkdagen tussen 08:30 en 12:00)

- Via overschrijving op rekening BE27 0689 4907 2073 op naam van FC Dadizele Sport met als mededeling het aantal gewenste kaarten voor volwassenen en/of kaarten voor -12 jarigen.

INSCHRIJVINGEN SEIZOEN 2023-2024

 

Elke speler van FC Dadizele Sport dient voor de voetbalbond administratief overgezet te worden naar het nieuwe stamnummer 9795 dat door de Belgische voetbalbond KBVB toegekend werd aan onze club.

Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen en de bijhorende pincode zodat de inschrijving volledig afgerond kan worden tijdens de inschrijvingsdagen. Deze verplichting geldt natuurlijk niet voor leden die nog niet over een identiteitskaart beschikken zoals onze allerkleinsten.
Bovendien dient iedere speler tijdens de inschrijvingsmomenten ook de nieuwe clubkledij te passen die, zoals ieder jaar, inbegrepen is in het lidgeld.
Omwille van deze twee redenen hebben we besloten de inschrijvingen op te splitsen in meerdere avonden om al te lange wachttijden te vermijden.
De inschrijvingsmomenten voor zowel spelers die reeds aangesloten zijn als nieuwe spelers zijn als volgt bepaald:
Vrijdag 9 juni 17:00 – 19:00 U13/U15/U17
Zaterdag 10 juni 09:30 – 11:30 U6/U7/U9/U12
Woensdag 14 juni 18:00 – 20:00 Meisjes U13/Meisjes U16

Mogen wij vragen zo veel als mogelijk deze ogenblikken te respecteren en langs te komen op de hierboven vermelde tijdstippen?

 

VOETBAL ZOMERSTAGE BIJ FC DADIZELE SPORT

 

kennismakingstraining 31 maart 2023

 

Kijk je bewonderenswaardig naar de Champions League wedstrijden? Supporterde je vanop de eerste rij voor onze Red Flames vorige zomer tijdens het kampioenschap?

Droom je ervan om ooit zelf in de voetsporen te treden van Kevin De Bruyne, Tessa Wullaert of de vele andere voetbalprofs?

Dan ben je bij ons aan het goede adres en nodige wij iedereen van harte uit voor de kennismakingstraining op 31 maart op ons kunstgrasveld te Dadizele.

Alle info vind je in de flyer hieronder.